Vyrobte si multifunkčnú tabuľu doma, v kancelárií alebo v škole: Ako na to?

Vyrobte si multifunkčnú tabuľu doma, v kancelárií alebo v škole: Ako na to?

Vyrobte si multifunkčnú tabuľu doma, v kancelárií alebo v škole: Ako na to?

Vytvorte si doma ´´rodinnú´´ multifunkčnú stenu. Zdieľajte spolu odkazy, maľby, fotografie alebo poštu tak, aby ste už na nič nezabudli. Zbavte sa špendlíkov alebo nevzhľadnej lepiacej pásky.

V škole využite celý priestor steny na poznámky, makety, výpočty či rozvrh hodín. Deti a študenti budú tento priestor milovať. Jednoduché čistenie za sucha zmenší prašnosť a zabezpečí dlhú životnosť.

Malým a nespratným tabuliam je koniec. Stenu v kancelárií využite ako tvorivý pracovný priestor pre prezentácie alebo brainstorming. Vďaka super hladkému popisovateľnému povrchu a magnetickým vlastnostiam základnej stierky získate obrovský priestor pre vaše myšlienky.

Denné menu, akciové ponuky alebo mimoriadne zľavy oznámte svojim klientom pomocou multifunkčnej tabule v predajni alebo reštaurácií.

Populárne multifunkčné tabule je možné vytvoriť takmer kdekoľvek. Môžu to byť tak steny ako aj posuvné či klasické dvere, časti nábytku alebo obkladu. Použitie v školstve, doma, v kancelárií, predajni alebo reštaurácií je neobmedzené. Magnetickú stierku od Magpaint je možné kombinovať tak z tabuľovými farbami BlackBoardPaint alebo popisovateľnými farbami SketchPaint. Závisí len od požadovaného použitia a Vašej fantázie.

Ako na to?
1, Základná vrstva – MagnetPlaster magnetická stierka

Povrch, na ktorý bude magnetická stierka a potom tabuľová alebo popisovateľná farba, musí byť čo najhladší, čistý a suchý. Iba tak je zabezpečený vynikajúci výsledok. Na hladký povrch sa jednoducho píše a taktiež sa dobré čistí.

Povrch pred aplikáciou magnetickej stierky upravíme Quartz White Primer-om, bielym základom s obsahom kremičitého piesku. Zloženie zabezpečuje vysokú pevnosť a kryciu schopnosť. Je ideálny pre zlepšenie priľnavosti stierky MagnetPlaster.

Ak chcete mať magnetickú iba vybranú časť povrchu, použite na ´´orámovanie´´ kvalitnú maliarsku pásku. Tú odstráňte ihneď po aplikácií, kým je magnetická stierka čerstvá. Celú plochu následne pretrite zvolenou tabuľovou, popisovateľnou prípadne akrylovou farbou. Možné je taktiež použitie tapety.

MagnetPlaster nanášajte čistou nerezovou stierkou v jednej vrstve, v hrúbke okolo 1mm. Táto hrúbka zabezpečí lepšiu priľnavosť ako 3-4 vrstvy magnetickej farby. Po ´´zavädnutí´´ stierky vyhlaďte povrch stierkou čo najlepšie, aby vrchná vrstva nemala defekty. Ak chcete magnetický efekt zvýšiť, môžete naniesť aj druhú vrstvu stierky. Spotreba pri jednej vrstve sa pohybuje okolo 1L (2,5kg) na 1 m2, podľa drsnosti podkladu. Povrch je na dotyk suchý po 4 hodinách, ďalšiu vrstvu stierky je možné naniesť po 12 hodinách (ak je potrebné) a vrchný náter môžete aplikovať po 24 hod. Ak objavíte na povrchu po zaschnutí nerovnosti, vyhlaďte ich brúsnym papierom.

Praktické tipy:

Neodymové magnety udržia na povrchu až 20 listov papiera, pokiaľ je ako základ použitý Magnet Plaster. Neodymové magnety sú veľmi silné majú silnejšiu priľnavosť ako štandardné.

1 vrstva MagnetPlasteru je postačujúca, no viac vrstiev zlepšuje magnetickú priľnavosť.

◦ Neobsahuje plastifikátory a rozpúšťadlá, preto je bezpečný na aplikáciu

◦ Určený pre profesionálne použitie, pri dodržaní zdravotných a bezpečnostných predpisov

◦ Pre dokonalú priľnavosť je potrebné použiť Quartz White Primer

◦ Jednoduchý na premaľovanie alebo úpravu tapetou

Používajte vždy len čisté náradie a dodržiavajte postup výrobcu.

2A, Multifunkčná tabuľa popisovateľná kriedou

Na pripravený povrch magnetickej stierky môžete naniesť tabuľovú farbu BlackBoardPaint. Je to vodouriediteľná farba, na ktorú je možné písať kriedou alebo kriedovými popisovačmi. Neobsahuje rozpúšťadlá a rýchlo schne. Je jednoduchá na aplikáciu a je bez zápachu.

Farba s nadychom nostalgie!

Popisovateľné tabule sú nielen nostalgické; tiež sa stali veľmi módnymi! Pre tých, ktorí chcú urobiť niečo odlišné vo svojom interiéri, je Blackboard Paint riešením.

Doma

Zanechať poznámku? Vytvoriť nákupný zoznam? Alebo len byť kreatívny pomocou kriedy? Plocha tabule v domácnosti je funkčná aj zábavná. Blackboard tabuľu môžete vytvoriť kdekoľvek. Zmeňte dvere na tabuľu pre odkazy alebo si vytvorte školskú tabuľu vo vašej spálni. Možnosti sú nekonečné, takže buďte kreatívni!

Pre deti

Dajte deťom balíček kried a prázdnu stenu a budete ohromení tým, čo vytvoria! Tabuľa je otvorená pozvánka; stimuluje predstavivosť a zvedavosť. S kriedami v ruke môžu deti nechať

svoju predstavivosť nespútane bežať. Úspech je zaručený.

Vyber farieb

Veľká čierna tabuľa je vhodná aj pre školy, združenia, kultúrne a zdravotnícke zariadenia. Myslíte si, že tabuľa musí byť vždy čierna? Nie s BlackBoard Paint od MagPaint. Je k dispozícii aj v limetkovom, ružovom, sivom, tmavozelenom, modrom a červenom odtieni.

Použitie:

Plochu očistite suchou handričkou. Najprv dôkladne premiešajte farbu. Po miešaní nechajte stáť 5 minút, kým nezmizne väčšina vzduchových bublín. Najlepšie je nanášať farbu s krátkym

valčekom, ktorý sa používa na akrylové farby. Pri použití neupraveného dreva, železa, kovu, plastu atď. je vhodné použiť 2 až 3 vrstvy náteru v závislosti od drsnosti podkladu (0,5L na 5 m2). Po 16 hodinách môže byť farba pretretá alebo prebrúsená.


2B, Multifunkčná tabuľa popisovateľná fixami

Na pripravený povrch magnetickej stierky môžete naniesť aj popisovateľnú farbu SketchPaint. Je to vodouriediteľná dvojzložková farba, na ktorú je možné písať popisovačmi zotierateľnými ´´na sucho´´. Neobsahuje rozpúšťadlá a rýchlo schne. Jednoducho sa nanáša, nezapácha a je bezpečná na použitie.

SketchPaint - prejavte svoju fantáziu. Doma, v herni, v kancelárií, v škole alebo vo verejných priestoroch. Ukážte svoje myšlienky.

Doma

Môžete kresliť kde Vás napadne. SKETCHPAINT Vám to umožní. Zázračne pretvorte nudnú stenu na popisovateľnú tabuľu. Buďte kreatívny v detskej izbe alebo premeňte starý stôl na kreatívny priestor. Je to jednoduché a je to veľká zábava.

V kancelárií

Dajte voľný priechod svojim myšlienkam ... aj v práci. Zbavte sa tých nudných tradičných tabúľ! Môžete využiť celú stenu a dovoliť všetkým pripojiť sa. Zvýšte tak pracovnú výkonnosť? SketchPaint môže byť použitý ako vrchný náter na MagnetPaint alebo MagnetPlaster čo rozširuje funkčnosť pre prehľad, plánovanie, tvorivosť a zapojenie sa.

Škola

Deti milujú kreslenie a písanie. Samozrejme najradšej píšu priamo na stenu! Pomocou SketchPaint môžete hravo zapojiť školákov do výučby pravopisu, do tvorivosti a spolupráce. SketchPaint môže byť použitý ako vrchný náter na MagnetPaint alebo MagnetPlaster, čo umožní použiť magnety, napr. pre rôzny hry.

Ak nechcete zasahovať do farebnej koncepcie interiéru, naneste ako prvú vrstvu kvalitnú akrylátovú farbu vo zvolenom odtieni. Následne použite bezfarebný SketchPaint v matnom alebo leskom prevedení.

Použitie:

Zaistite, aby bol povrch čo najhladší; akékoľvek nerovnomerné povrchy zhoršujú kreslenie a čistenie, takže sa nebojte povrch prebrúsiť pred použitím farby. Povrch pred aplikáciou očistite suchou handričkou, aby ste sa vyhli vzniku defektov v konečnom náterovom filme. Oddeľte malý obal od veľkého. Vylejte obsah malého balenia do veľkého a dokonale premiešajte. Po zmiešaní nechajte obal niekoľko minút stáť, aby sa odparili všetky bublinky.

Farbu aplikujte do 1 hod. od zmiešania, potom už vytvrdne veľmi rýchlo. Pred ostránením maskovacej pásky použite odlamovací nôž. Pre čo najlepší výsledok použite valček s krátkym vlasom.

Používajte vždy len čisté náradie a dodržiavajte postup výrobcu.

Na prevzatie:

Ďalšie informácie o našich produktoch a obchodných podmienkach Vám radi poskytneme osobne či e-mailom.