Spoznajte Pinty Plus - čarovné farby v spreji

Spoznajte Pinty Plus - čarovné farby v spreji

Spoznajte Pinty Plus - čarovné farby v spreji

Vážení návštevníci, v ďalšej časti seriálu o našich produktoch a výrobcoch by sme vás radi oboznámili so španielskou spoločnosťou Novasol Spray, špecialistom na farby v spreji.

Novasol Spray S.A. je najrýchlejšie sa rozvíjajúci výrobca sprejov a dodáva tieto typy farieb v spreji:

(Letáky pre uvedené výrobky nájdete nižšie.)

My v Painthouse aj naši kolegovia v Novasole si uvedomujeme potrebu znižovať zaťaženie nášho okolia odpadom. Preto sme sa rozhodli starším predmetom dať novú šancu na život. Vďaka sprejom Pinty Plus je to jednoduché a rýchle. Veľa vecí, ktoré by inak skončili na skládke je tak možné ďalej používať.
Pre našich klientov a používateľov našich sprejov sme preto pripravili množstvo video návodov, postupov a inšpirácií. Tie nájdete na našich stránkach:

alebo na profiloch sociálnych sietí:

Aby boli dosiahnuté čo najlepšie výsledky dbá Novasol na to, aby mali ich spreje vysokú kvalitu a krycie schopnosti. Neustále rozvíja svoje výrobky a dopĺňa svoj sortiment tak, aby uspokojili narastajúce požiadavky svojich fanúšikov. Napriek tomu však drží svoju cenovú úroveň na mimoriadne prijateľnej úrovni.
S novou sezónou sme uviedli tieto nové produkty:

  • Pinty Plus TECH plnič 400ml (obrázok)

  • Pinty Plus AQUA 150ml (obrázok)

  • Pinty Plus ART šablóny

  • Pinty Plus TECH párty značkovač 500ml (obrázok)

  • Pinty Plus ART magnetická farba v spreji 400ml (obrázok)

Novasol Spray: Pinty Plus TECH plničNovasol Spray: Pinty Plus AQUANovasol Spray: Pinty Plus TECH párty značkovačNovasol Spray: Pinty Plus ART magnetická farba

O farbách v spreji toho vieme naozaj veľa, preto nás neváhajte kontaktovať, ak Vás niečo zaujíma. Taktiež sme pripravení výrobky vám osobne predstaviť a vypracovať individuálnu ponuku.